Fotograf za venčanje

Fotospomenar je ekskluzivni studio za svadbenu fotografiju i videografiju u Beogradu. Naš stil fotografisanja venčanja duboko je ukorenjen u fotožurnalizmu, pod uticajem umetničke i modne fotografije. Rezultat je kreativna, čista i oštra svadbena fotografija, koja je romantična, zabavna i emotivna. Ponosimo se ne samo što smo fotografi, već i umetnici koji stvaraju jedinstvene i izražajne fotografije.

Fotografisanje venčanja, za nas kao profesionalne fotografe predstavlja veliki izazov. Za vrhunski rezultat, kome stremimo, neophodno je znanje iz umetničke, reportažne i komercijalne fotografije, koje treba primeniti na pravi način, a sa ciljem da Vi, mladenci, dobijete proizvod po najvišim standardima. Naše dugogodišnje iskustvo i vrhunska oprema su garant da će fotografisanje venčanja biti uspešno.

Dan kada treba da kažete DA, je najsrećniji i najvažniji dogadjaj, koji treba da ostane u uspomeni za čitav život. Posao fotografa je da tog dana bude uvek prisutan, vidi sve, zabeleži sve, pomogne mladencima, ali da ujedno bude  neprimetan i nenametljiv.

Fotografisanje vencanja

Nasa stil rada je proaktivan. Svuda nas ima, sve detalje stignemo da fotografisemo, a tu smo i da opustimo mladence, koje ponekad zna da uhvati trema, iz zelje da sve bude savrseno. Ukoliko želite vrhunsku uslugu, po svetskim standardima, kroz koju će svi detalji Vašeg venčanja biti najkvalitetnije zabeleženi, u mogućnosti smo da Vam ponudimo više pakete usluga, bez, i sa prodajom fotografija na samom venčanju.

Ovi paketi podrazumevaju minimum dva fotografa, koji će sve detalje Vašeg venčanja iz bajke zabeležiti kao umetničku foto reportažu. Pripremu mlade i mladozenje, vencanje u crkvi, gradjansko venčanje, kao i samo veselje u restoranu, fotografisemo tako da se u potpunosti isprate mladenci i zbivanja oko njih. Podrazumevano je i fotografisanje mladenaca na lokaciji po izboru, a od dogovora zavisi da li ce to biti pre, posle ili na sam dan vencanja. 
Kao još jednu u nizu uspomena, na poklon dobijate i  casual foto session (vereničko fotografisanje), koji cemo iskoristiti za upoznavanje i pripremu fotografisanja vencanja.

Ovaj nacin obezbedjuje vrhunski kvalitet fotografisanja Vaseg venčanja, a mladenci na poklon dobijaju visoko profesionalne fotografije iz “perioda zabavljanja“.
Ukoliko Vam je potreban fotograf za venčanje, koji će Vama kao mladencima pokloniti maksimalnu pažnju, koji će svojim ogromnim iskustvom pomoći oko organizacije, i pravljenja najoptimalnijeg protokola za dan venčanja, Fotospomenar je pravi tim za Vas.

Kao extra poklon dobijate web prezentaciju, koja predstavlja interaktivni album Vaseg vencanja. Sve Vama drage a daleko nastanjene osobe moci ce da vide kako je protekao Vaš dan iz snova.

Pored varijanti bez prodaje fotografija, mozemo Vam ponuditi više paketa koji podrazumevaju brzu izradu i prodaju fotografija gostima.

Snimanje video kamerom

Snimanje video zapisa Vasih svecanosti moze biti sastavni deo svih nasih paketa. Mozete da se odlucite za 4K,FHD, HD ili DVD kvalitet snimka, kao i za nivo post produkcije (montaza,izrada uvodne spice, izrada spota,podvlacenje muzike)...

Vise informacija i eventualno pitanje možete postaviti ovde.

U nastavku mošete pogledati primere naših fotogafija sa venčanja