Photobooth kabina za vrhunsku zabavu na Vašem venčanju, proslavi ili korporativnom eventu

 

Verujemo da se svi sećate onih malih kabina za fotografisanje koje smo imali prilike da viđamo u filmovima. Vreme je učinilo da padnu u zaborav, ali su od skoro uspele da pronađu svoju novu primenu na korporativnim i privatnim događajima. Ovaj nov i moderan način fotografisanja je dobio svoje ime – Photo Booth kabina za fotografisanje.

PhotoBooth Open Air

Pored standardnog fotografisanja venčanja, naše Photobooth kabine će pružiti vrhunsku zabavu Vašim gostima. Photo booth, Foto kabine, postale su trend i nezaobilazan detalj kada su u pitanju proslave kao što su rođendani, venčanja, krštenje i rođenje deteta. Na korporativnim dešavanjima, bilo da su manji ili veći prijemi u pitanju. Takođe photo booth postaje i neobilazan detalj na koncertim i kulturnim manifestacijama. Ono što photo booth čini jedinstvenim, to je da od svake vrste proslave napravi i dočara taj jedan nezaboravan a šaljiv trenutak koji ćete poneti kući sa sobom. Naše foto kabine su tu da zabave Vaše goste na venčanju ili proslavi, uz interaktivnu, šaljivu, komunikaciju na srpskom ili engleskom jeziku. Fotografije mogu bitu uploadovane direktno u Vašu galeriju na Facebook-u ili u galeriju na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/mojselfi/ . Sve fotografije će biti unikatno dizajnirane kako bi ispratile i ulepšale Vašu proslavu.

Kako nam je prioritetna delatnost fotografisanje venčanja (svadbi), klijenti koji nas angažuju za fotografisanje venčanja, u paketu dobijaju PhotoBooth kabinu za fotografisanje po najpovoljnijim uslovima u regionu. 

Isto važi i za fotografisanje korporativnih i ostalih proslava, gde u paketu sa fotografisanjem i videom dajemo velike pogodnosti za naše kabine.

Više informacija možete dobti ukoliko nas kontaktirate preko sledeće forme