Fotografisanje venčanja

Fotografisanje venčanja, za nas kao profesionalne fotografe predstavlja veliki izazov. Za vrhunski rezultat, kome stremimo, neophodno je znanje iz umetničke, reportažne i komercijalne fotografije, koje treba primeniti na pravi način, a sa ciljem da Vi, mladenci, dobijete proizvod po najvišim standardima. Naše dugogodišnje iskustvo i vrhunska oprema su garant da će fotografisanje venčanja biti uspešno.

Dan kada treba da kažete DA, je najsrećniji i najvažniji dogadjaj, koji treba da ostane u uspomeni za čitav život. Posao fotografa je da tog dana bude uvek prisutan, vidi sve, zabeleži sve, pomogne mladencima, ali da ujedno bude  neprimetan i nenametljiv.

Fotografisanje vencanja

Nasa usluga je takva. Svuda nas ima, sve detalje stignemo da fotografisemo, a tu smo i da opustimo mladence, koje ponekad zna da uhvati trema, iz zelje da sve bude savrseno. Ukoliko želite vrhunsku uslugu, po svetskim standardima, kroz koju će svi detalji Vašeg venčanja biti najkvalitetnije zabeleženi, a bez masovnog (nepotrebnog) fotografisanja gostiju, u mogućnosti smo da Vam ponudimo više pakete usluga, bez i sa prodajom fotografija na samom venčanju.

Ovi paketi podrazumevaju minimum dva fotografa, koji će sve detalje Vašeg venčanja iz bajke zabeležiti kao umetničku foto reportažu. Pripremu mlade i mladozenje ,vencanje u crkvi i opstini, kao i samo veselje u restoranu, fotografisemo tako da se u potpunosti isprate mladenci i zbivanja oko njih. Podrazumevano je i fotografisanje mladenaca na lokaciji po izboru, a od dogovora zavisi da li ce to biti pre, posle ili na dan vencanja. 
Kao još jednu u nizu uspomena, na poklon dobijate i  casual foto session koji cemo iskoristiti za upoznavanje i pripremu fotografisanja vencanja.

Ovaj nacin obezbedjuje vrhunski kvalitet fotografisanja Vaseg najlepseg dana, a mladenci na poklon dobijaju visoko profesionalne fotografije iz “perioda zabavljanja“.
Uz ove pakete, pored vrhunske usluge koju dobijate, u mogucnosti ste da izbegnete nametnute fotografe, koje u danasnje vreme, forsira vecina restorana ili sala za vencanja. Sve bitno ce se zabeleziti a Vase goste i Vas cemo zastititi od nekontrolisanog fotografisanja i ometanja radi prodaje velikih kolicina fotografija.

Kao extra poklon dobijate web prezentaciju, koja predstavlja interaktivni album Vaseg vencanja. Sve Vama drage a daleko nastanjene osobe moci ce da vide kako je protekao Vas dan iz snova.

Ako u objektu gde organizujete Vasu proslavu, postoji mogucnost nesmetane prodaje fotografija gostima (ne postoji „restoranski fotograf“, ili se sa vlasnikom dogovorite da odobri prodaju fotografija), mozemo Vam ponuditi više paketa koji podrazumevaju brzu izradu i prodaju fotografija gostima.

Snimanje video kamerom

Snimanje video zapisa Vasih svecanosti moze biti sastavni deo svih nasih paketa. Mozete da se odlucite za HD ili DVD kvalitet snimka,kao i za nivo post produkcije ( montaza,izrada uvodne spice, izrada spota,podvlacenje muzike)...

Vise informacija i eventualno pitanje možete postaviti ovde.

U nastavku mošete pogledati primere naših fotogafija sa venčanja